henvisning

Betingelser, premier og informasjon om vervekampanjen

henvisningsprogram

Få inntil 20.000,- i vervepremie for å tipse andre om våre hytter. En forutsetning er at det fører til salg.

Vi betaler 10.000,- ved signert kontrakt, og ytterligere 10.000,- dersom hytten bygges og overleveres til kunde i løpet av 12 måneder.

Personen som verver må henvende seg til oss og oppgi kontaktinformasjon på hvem han verver. Deretter kan vervet person ta kontakt med oss, og oppgi kontaktinformasjon på hvem han ble vervet av.

Betingelser:

For å være kvalifisert for henvisningspremier må alle henvisningsbestillinger på hytte ha blitt lagt inn mellom 25. oktober 2022 og 30. desember 2022.

Kunden må være minst 18 år for å være kvalifisert for fordeler. Henvisningspremier kan verken overføres eller løses inn i kontanter. 

Verken den som henviser eller kjøperen kan være en ansatt med ansvar for kundebehandling, juridisk representant for eller partner av ABEA Hytter eller samarbeidspartner av ABEA Hytter. Ingen deler av henvisningsprogrammet skal anses å skape noen form for relasjon mellom den som henviser og ABEA Hytter eller noen av ABEA Hytters samarbeidspartnere. Den som henviser har ingen myndighet til å representere eller binde ABEA Hytter. Vilkår og betingelser kan endres.

Skroll til toppen