hvem er abea?

Oppdag Abea-hyttene, tegnet og produsert i Norge med en fokus på bærekraft og kvalitet. Opplev høykvalitetshytter laget med miljøvennlige, norske materialer for minimalt vedlikehold.

Abea hytter

ABEA Hytter er dedikert til å skape bærekraftige og høykvalitets hytter. Vår produksjon foregår innendørs med et sterkt fokus på miljøvennlige, lokale materialer for å minimere CO2-avtrykket og redusere materialforbruk. Ved å basere vår produksjon i Østlandet, unngår vi unødvendige CO2-utslipp knyttet til langdistanse transport, noe som bidrar til både høyere kvalitet og effektivitet i byggeprosessen.

Grunnlagt av tre familier med en visjon om moderne, vedlikeholdsfrie og prisgunstige hytter, har ABEA Hytter etablert seg i Øvre Eiker kommune. Vi er stolte over å kunne oppfylle våre kunders drømmer ved å levere skreddersydde løsninger som svarer til deres behov.

Med et hjerte for miljøet og kvalitetsarbeid, står ABEA Hytter for lokale produksjonsverdier og håndverk av høy standard. Vi lover at hver hytte vi bygger er en bærekraftig investering. Ta kontakt for å utforske hvordan vi sammen kan realisere din drømmehytte.

Skaperne bak Hyttene:

Møt Teamet Som Realiserer Dine Drømmer

Andreas Eriksen - Daglig leder

Andreas Eriksen, ABEAs grunnlegger, har 15 års verdifull erfaring fra eiendomsbransjen og har ledet en rekke byggeprosjekter av variert omfang. Hans bredde av kunnskap og lidenskap for å finne praktiske løsninger underbygger hans evne til å vedlikeholde et positivt humør og bygge sterke relasjoner, noe som er essensielt i vår bransje.

Andreas Eriksen - Daglig Leder ABEA Hytter
Henning Schinnes - CEO ABEA Hytter
Henning Schinnes - Utviklingsdirektør og medeier

Henning Schinnes, som både er medeier og utviklingsdirektør hos ABEA Hytter, står bak vår tekniske fremdrift med sin imponerende bakgrunn i industriell automasjon og prosjektledelse. Henning har bevist sin eksepsjonelle kompetanse gjennom innovativ ledelse og teknisk dyktighet, spesielt innen PLC, HMI, og robotikk. Hans strategiske visjon har vært drivkraften for selskapets vekst og utvikling, med et sterkt fokus på samarbeidsorientert arbeidsmiljø.

Renate Ellefsen - Administrerende sekretær

Renate har vært en nøkkelperson som administrerende sekretær hos ABEA Entreprenør AS siden september 2021. Hennes bakgrunn i regnskap og administrasjon, kombinert med en bachelorgrad i økonomi og ledelse, har gjort henne til en uvurderlig ressurs for selskapet. Med over fire års erfaring fra en ledende regnskapsfirma, strekker hennes ferdigheter seg fra finansiell analyse til administrativ støtte, bidrar hun betydelig til både daglig drift og strategisk planlegging.

Renate Ellefsen
Geir Eriksen
Geir Eriksen - Senior Prosjektleder

Geir Eriksen, som nylig tok på seg rollen som prosjektleder hos oss, har en rik erfaring innen eiendomsutvikling og prosjektledelse. Hans ledelse av prosjekter, fra konsept til ferdigstillelse, og hans spesialisering på små til mellomstore eiendomsprosjekter har beriket teamet. Geirs erfaring med internasjonale prosjekter gir ham en verdifull innsikt i å håndtere komplekse utfordringer og kulturer.

Jon Sverre Eriksen - Prosjektleder

Jon Sverre, som kom til oss som prosjektleder i 2022, har en praktisk og løsningsorientert tilnærming til prosjektstyring, styrket av hans bakgrunn som elektriker og utdanning som automatiker. Hans evne til å finne effektive løsninger uten å ofre kvalitet er avgjørende for å holde våre prosjekter på rett spor.

Jon Sverre Eriksen
Anita Helene
Anita Helene Haukelidsæter - Regnskap

Anita Helene, med en solid bakgrunn som helsesekretær og erfaring fra arbeid på legesenter, har effektivt overført sine ferdigheter til å håndtere regnskap og administrative oppgaver hos oss. Hennes innsikt i nøyaktighet og effektivitet fra helsefeltet forsterker vår økonomistyring og administrasjon, og bidrar til optimal drift.

Andreas Budak - Styreleder og Markedsføringsstrateg

Andreas Budak, styreleder og medeier, utmerker seg med sin varierte bakgrunn fra entreprenørskap til teknisk og kreativt arbeid. Hans erfaring i å lede et kundesentrert bruktbilfirma og bidrag i teknisk prosjektledelse i offshore-industrien, sammen med solid erfaring innen multimediedesign, har styrket hans rolle i å fremme ABEAs merkevare og engasjement.

Andreas Budak

Kvalitet og Pålitelighet

ABEA Hytter kombinerer tradisjonelt håndverk med ny innovasjon, forankret i kvalifikasjoner som Mesterbrev og Sentral Godkjenning. Disse godkjennelsene bekrefter vårt engasjement for høy kvalitet, effektivitet, og bærekraft i hvert prosjekt. Vi sikrer at våre hytter ikke bare møter dagens standarder, men også fremtidens krav, gjennom en forpliktelse til faglig utvikling og innovasjon.

Som Sentralt Godkjent foretak, viser vi vår kapasitet til å oppfylle byggesaksforskriftens krav, garanterer faglig dyktighet fra konsept til realisering, og sikrer at våre løsninger er både innovative og i tråd med gjeldende lover og normer. Dette bidrar til å beskytte både miljøet og våre kunders investeringer.

I kjernen av vår virksomhet ligger en sterk kombinasjon av teknisk kunnskap og estetisk sans, som transformerer våre byggverk til varige, bærekraftige hjem. Vår dedikasjon til kvalitet og bærekraft reflekteres i hele byggeprosessen, og posisjonerer oss som en foretrukken produsent som prioriterer både miljøet og kundetilfredshet.

Ved å engasjere ABEA Hytter, får du en partner forpliktet til kvalitet, sikkerhet og innovasjon, understøttet av solid fagkunnskap og anerkjente godkjennelser.

Skroll til toppen