hyttefelt

Vi samarbeider med flere nye og etablerte hyttefelt. Vårt mål er å ha visningshytte på våre samarbeidende hyttefelt. Utforsk våre unike lokasjoner og oppdag alt vi har å tilby for ditt neste drømmested.

Nesfjellet Vest

Tenk deg en hytte som kombinerer eventyret og stillheten ved det norske fjellandskapet, kun en kort kjøretur fra Oslo. Velkommen til Nesfjellet – hvor vi bygger fremtidens bærekraftige hytter. Disse hyttene er ikke bare en drøm for aktive familier som ønsker nærhet til både alpinbakker og langrennsløyper, men også et fredelig tilfluktssted etter dagens eventyr. Våre nøye utvalgte tomter i Nesfjellet Vest gir deg det beste av norsk natur, med moderne bekvemmeligheter og arkitektur. Enten du er ute etter spenning på ski, eller avslapning i din egen badstue, har vi det perfekte utgangspunktet for din familie. La oss hjelpe deg med å finne din drømmehytte.

Høgefjell Panorama

Bygg hytte på toppen av fantastiske Lifjell, vakkert sommer som vinter.
Med sine snødekte fjell og 80 km preparerte løyper finner du Lifjell – kun en kort kjøretur fra sentrale deler av Østlandet.
Tomtene har vakker panoramautsikt, og du vil fra hyttevinduet kunne skue 3 høyfjell.
Kun 15 minutter unna ligger Bø, med alle fasiliteter og ulike aktiviteter som arrangeres året rundt.

Norefjell

Familiehytter, 10 min fra Norefjell skisenter. Pris fra 3.190.000 + omk. NORELIA – ditt nye helårsparadis.

Norelia ligger i et slakt skogsterreng på vei opp til Norefjell med flott utsyn utover Krøderen. Her blir det variert bebyggelse av fritidsboliger med romslige utearaler mellom. Ferdig utbygd vil Norelia bestå av flere delfelt med fritidsboliger.

Det er lagt stor vekt på at enhetene kan brukes året rundt.

Om vinteren lokker Norefjell med sine utallige alpinløyper og velpreparerte høyfjellsløyper. Dette er et snøsikkert skieldorado for både glade amatører og den drevne alpinist. Legg i vei alene innover eventyrlandskapet eller la ungene delta i en av de mange aktivitetene som til enhver tid organiseres. Det slake terrenget rundt hyttetunene innbyr også til skiopplevelser for store og små.

I sommersesongen er mulighetene for naturopplevelser til fots eller på sykkel nærmest uendelige, og rett nedenfor hyttefeltet har du både golfbane og badestrand. Norelia er destinasjonen du kan nyte året rundt.

Syningen Fjellpark

Vi leverer nøkkelferdige hytter på Syningen Fjellpark. Fram til i dag har vi ferdigstilt og levert over 10 hytter. 

Syningen består av 150 hyttetomter og ligger fantastisk til 1074 meter over havet. Her finner du flotte sykkel -og turstier, og du kan se utover eventyrlige fjelltopper som Skogshorn, Reineskarvet og Lauvdalsbrea. 

Om vinteren er det milevis med flotte skiløyper rett utenfor hyttedøren, så her er det bare å spenne skiene fast og nyte den norske vinteren. På Syningen er det utsikt så langt øye kan se, og en solnedgang over de vestliggende fjelltoppene er noe som bare må oppleves.

Skroll til toppen