hyttemodeller

Opplev komforten i en stilfull og romslig hytte til en overkommelig pris. Med en luftig og praktisk hems og en god takhøyde, får du en hytte som kombinerer stil og funksjonalitet.

NØKKELFERDIG: 2 250 000,-
BRA: 76,2 m2
HEMSAREAL: 23,1 m2

Ny og større hyttemodell i endeli-serien. Praktisk og innholdsrik med stort bad, ekstra WC-rom og 4 soverom. Med en luftig og funksjonell hems og en høy takhøyde får du en hytte som både ser bra ut og passer perfekt for deg og din familie. 

NØKKELFERDIG: 2 710 000,-
BRA: 98 m2
HEMSAREAL: 35 m2

NYHET! Dette er den største hyttemodell i endeli-serien. Praktisk og innholdsrik med stort bad, ekstra WC-rom og 3 soverom. Med en luftig og funksjonell hems og en høy takhøyde får du en hytte som både ser bra ut og passer perfekt for deg og din familie. 

NØKKELFERDIG: 2 990 000,-
BRA: 121 m2
HEMSAREAL: 51 m2

NYHET! Stig på i din helt nye hytte bygget i moderne stil. Her møtes du av gode og gjennomtenkte planløsninger, stue med ekstra god takhøyde, og en varmende peisovn som luner i vinternatta.

NØKKELFERDIG: 2 050 000,-
BRA: 56 m2
HEMSAREAL: 23,1 m2

NYHET! Stig på i din helt nye hytte bygget i moderne stil. Her møtes du av gode og gjennomtenkte planløsninger, stue med ekstra god takhøyde, og en varmende peisovn som luner i vinternatta.

NØKKELFERDIG: 2 140 000,-
BRA: 64 m2
HEMSAREAL: 23,1 m2

NYHET! Perfekt til skråtomt. Stig på i din helt nye hytte bygget i moderne stil. Her møtes du av gode og gjennomtenkte planløsninger, stue med ekstra god takhøyde, og en varmende peisovn som luner i vinternatta.

NØKKELFERDIG: 2 270 000,-
BRA: 72 m2

Opplev den ultimate løsningen for ekstra plass og komfort på din hytte med et praktisk og stilrent anneks. Utvid både sengekapasiteten og lagringsplassen med et soverom, valgfritt komplett bad med dusj og en praktisk bod. Leveres nøkkelferdig og klar til bruk, og passer perfekt til den moderne hytteeieren som ønsker å utvide sin hytteopplevelse for storfamilien.

NØKKELFERDIG: 600 000,-
BYA: 25,1m2

F.A.Q.

Ofte stilte spørsmål

Våre hytter leveres som standard ferdig behandlet utvendig og innvendig, og inkluderer byggesak. Du trenger bare å møblere hytten, vi fikser resten. 

Alle våre hytter kan speilvendes og vi tilbyr flere lukrative tilvalg. Last ned leveransebeskrivelsen for å se priser og detaljert beskrivelse av våre standardleveranser og tilvalg.

Dessverre. For å kunne levere våre hytter til best mulig pris er vi avhengig av at byggeprosessen går så raskt og smidig som mulig. Derfor må vi ha kontroll på hele prosessen selv.

Å ha en aktør å forholde seg til, i stedet for flere, gir lavere stressfaktor for deg som byggherre for din nye hytte. Et vanlig årsak til at mange velger nøkkelferdig er at de bor et stykke i fra stedet hvor hytten skal bygges. Avstanden gjør at det er lite hensiktsmessig å være prosjektleder for byggeprosessen.

Skroll til toppen